perjantai 18. tammikuuta 2013

OMFG

.... oli meinaat eka reaktio, kun näin ekan kuukauden treeniohjelmat?!?! Sanompa vaan,että jotain aivan brutaalia treeniä tiedossa, tai ainakin kontrasti normibodailuun, 6-8 toiston sarjoihin,progressiiviseen treenipainojen nostamiseen ja aerobisen välttelyyn on, no sanonko nyt VALTAVA. Yön sulateltuani asiaa, voin vaan todeta, että etiä päin sanoi mummo lumessa(tai jonossa; tänään tiedossa jonnottamista pankissa med äkäiset mummot). Helppoa tää ei tule olemaan, luultavasti helvettiä lähinnä(ja ei, en nyt tarkoita sitä mummojen kanssa jonottelua). Toivottavasti seuraavien kuukausien treenit ei näytä yhtä pahalta :D tai voihan se olla, ettei ne edes ole pahoja treeneja, en vaan ole tottunut "jumppabodailuun".

Tuntuu hassulta,että olen treenannut silmällä pitäen pelastusopiston pääsykokeita ja nyt sarjapainot tulee laskemaan kuin aasin häntä :'D Toki oma valinta tämäkin! Luultavasti musta ei edes olisi pitemmän päälle palomieheksi johtuen mun vammanivelistä, vaikka sisälle kouluun pääsisinkin. Ei sillä, että lääketieteelliseen pääseminen näyttäisi yhtään sen lupaavammalta(=lue kompromissinä siitä, että lupasin tänään lukea ilman elektroniikka, päätin olla lähtemättä ollenkaan kirjastolle.Asiaan saattaa vaikuttaa -20asteen pakkanen, joka ei tosin estä mua menemästä salille?).

Niin tosiaan maanantaina alkaa fitnesshelvetti ja enään kolme(3!!!) päivää aikaa tehdä normibodausta. Tekisi mieli tehdä makseja tänään ja huomenna, mutta tuskin kannattaa ottaa riskiä että paikat hajoaa. Uhosin eilen, että fitnesstreenit kyllä kuuluu naisten salin puolelle, eli menen tekemään treenini aamu 5 aikaan välttyäkseni hölmistyneiltä katseilta :E Saas nähdä, hieman jopa kapinallinen asenne ainakin näin alkuun, ehkä tää on jotain alkushokkia?!? Vasta nytten alan tajuta mihin olen ryhtynyt? Enään ei ole paluuta ja kilpailulisenssikin on maksettuna.Totuus iskee vasten kasvoja ja köyhyys iskee lompakkoon, ei ole meinaat maailman halvin harrastus kyseessä haha :D

Tänään pitäs käydä kaupassa hakemassa fitttttnesssss safkaa, kattelin just mun ruokavaliota; 168 parsatankoa viikossa?!?! SORRY turkulaiset syyttäkää mua jos ei löydy parsoja enään vihannesosastolta :DDD ... että imetään sitä parsaa sitten naamariin kerta on määrätty. Myös balsamiviinietikan funktio mietityttää tai ainakin se että millä helv* saan kiskottua jotain niin hirveen makusta settiä?

Opettelen yhdistämään jokaisen tuskallisen hetken, niin treenien, kuin ruokien parissa, tähän aivan mahtavan upeaan kroppaan. Nathalia Melo, siinähän sitä on motivaatiota kerrakseen... Pää pilvissä jalat maassa nöyrästi päivä kerrallan kohti tavoitteita.


Laura xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti